Targul de Turism al Romaniei isi deschide portile pentru cea de a XXVa editie desfasurata in perioada 31 martie – 03 aprilie 2011, in Pavilionul Central din Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti.

TTR primavara 2011 reuneste un numar de peste 150 de firme din 21 de tari, pe o suprafata de peste 5000 mp, cu un grad de internationalizare de aproape 50%.

Vor fi prezentate destinatiile pentru vacanta de vara, de catre autoritatile pentru promovarea turismului din Bulgaria, Grecia, Turcia, Ungaria, agentii de turism, hoteluri si pensiuni.

O serie de manifestari conexe, unele in premiera pentru Romania, pe care organizatorii le-au pregatit special pentru a aniversa cea de-a XXV-a editie, prezinta publicului larg si publicului specialist o noua perspectiva a Romaniei si a turismului romanesc.

Seminarii despre strategii de dezvoltare a turismului romanesc, implementare fonduri europene, sustinute de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, conferinte despre ultimele tendinte in turism, sustinute de Asociatia Turistica a Municipiului Bucuresti, ateliere J’Info Trainning, sustinute de invitati speciali precum David Wortley, prezentari ale asociatiilor profesionale, organizatiilor patronale sau colaborari in premiera precum cea cu Ordinul Arhitectilor care prezinta „Drumul Lemnului”, sunt doar cateva dintre evenimentele incluse in programul de manifestari conexe.

In premiera pentru Targul de Turism al Romaniei, publicul se va putea bucura de un Parc de Aventura organizat impreuna cu Asociatia Turistica Ghizii Romaniei. O aventura in inima Bucurestiului condimentata cu o tiroliana, Omul Paianjen, podul indian si un panou de alpinism.

Program de vizitare:

  • 31 martie – 02 aprilie, orele 10.00 – 19.00
  • 03 aprilie – orele 10.00-17.00

Tariful unui bilet de intrare: 7 RON

Stirea completa aici: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/209994/Targul-de-Turism-al-Romaniei-deschide-portile-celei-de-a-XXV-a-editie.html

Sursa: 9am.ro

 

The following two tabs change content below.