Primaria Mediaş anunţă:

“Primaria Municipiului Medias, prin Directia pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret, lanseaza în perioada 18.05.2011- 15.06.2011 concursul „Tu Dai Nume Festivalului International de Film”, eveniment care va avea loc în Medias, în perioada 5-11 Septembrie 2011. Cu aceasta ocazie, municipiul Medias va fi înscris pe harta Festivalurilor de Film importante din Europa. În perioada Festivalului, orasul nostru îsi va deschide portile pentru alte opt tari participante, care îsi vor prezenta peliculele deja premiate în fiecare tara. Implicarea noastra activa în desfasurarea Festivalului va acorda un plus de valoare acestui eveniment.

Va lansam provocarea de a participa la acest concurs  cu propuneri de titlu pentru Festivalul International de Film. Cel mai original titlu va fi premiat de municipalitate cu un aparat de fotografiat. Juriul competitiei va fi alcatuit din: regizorul Radu Gabrea (directorul festivalului), primarul Teodor Neamtu si reprezentantii societatilor Dafora, Romgaz si Transgaz (sponsorii evenimentului).

Asteptam propunerile dumneavoastra pâna în data de 15.06.2011, la Serviciul Relatii din cadrul Primariei Medias sau pe adresele de e-mail: serviciulrelatii@yahoo.ro, primaria@primariamedias.ro.”

Deci, ce idei aveţi? MIF? 😛

The following two tabs change content below.