Dragilor, se aproprie sarbatorile, iar anul acesta pe langa urarile traditionale, va propunem o sugestie mai altfel.

Calatoriile sunt percepute de cele mai multe ori ca miscari dintr-un loc in altul, o parcurgere a unui spatiu definit intr-o anumita perioada de timp si cu un anumit scop. Cum luna decembrie e considerata de multa lume drept una dintre cele mai aglomerate perioade din an, incercati sa va imaginati niste sarbatori aparte. Un Craciun in care cautarile si sprinturile dupa cadouri nu reprezinta cea mai importanta activitate din zi. Un Craciun in care cadourile nu trebuie sa ia neaparat o forma materiala. Daruri care ofera un alt fel de bucurii, nu doar cea indusa de “produse”. Nu incerc sa spun ca astfel viata de zi cu zi va fi mai putin aglomerata, ci dimpotriva, bucuriile nelegate de lucruri materiale sunt mai greu de descoperit si necesita o alt fel de implicare, o implicare emotionala, de descoperire, e nevoie de atentie deosebita si pot genera mult mai multa bucurie atunci cand sunt oferite celor dragi.

Haideti intr-o calatorie interioara, unde va puteti reintalni cu oamenii apropiati, puteti descoperi lucruri noi despre ei si crea o experienta aparte pentru fiecare. Curaj! Va fi un Craciun minunat!

 

The following two tabs change content below.
Andra este unul dintre co-fondatorii aboutro.com si un calator avid. Cand nu coace cate o idee noua, pregateste ateliere de olarit in China, studiaza cate o calatorie noua si lucreaza la agenda fericirii.

Latest posts by Andra Miloiu (see all)