happiness_is_a_choiseDaca acum cinci ani cineva mi-ar fi spus ca o sa ajung sa impartasesc gandurile de mai jos, probabil ca as fi zambit rusinata si as fugit in spatele unui monitor. Mai mult, daca prietenii mei Amanda si Robert mi-ar fi spus atunci cum era pentru ei viata in Romania, probabil ca fi simtit ca parerea lor nu reflecta intru totul realitatea.

Poate ca atunci oamenii care ma inconjuram actionau ca un scut si care intr-o anumita masura ma proteja si totodata ma facea ignoranta la multe dintre lucrurile care se intamplau in jurul meu zi de zi.

Acum insa in mai bine de 80% din timp distanta si termenii de comparatie fac ca perspectiva fie diferita, noua.

Acum vad ca in Romania sunt o multime de oameni diferiti. Minunati. Capabili. Oameni care lupta zi de zi sa realizeze lucrurile frumoase pe care si le propun. Oameni care viseaza, spera si mai mult lucreaza sa duca ceea ce isi doresc la bun sfarsit. Oameni pe care ii apreciez si despre care stiu ca orice piedica li s-ar pune in cale, vor gasi o cale sa ajunga acolo unde isi doresc.

Tot in Romania mai sunt si oameni, care isi varsa puterile intr-o gaura neagra, a plangerilor fata ce tot ce e in jurul lor si tot ce li se intampla in viata. Este inevitabil, fiecare tara are patura asta, mai subtire sau mai groasa. Eu cred ca nu conteaza de unde vine si de ce exista. Exista si va fi mereu. Intrebarea e vrei sa fii parte din ea? Cu ce te face sa te simti mai bine?

Ce ar fi daca toti oamenii astia s-ar trezi intr-o dimineata, cu doua intrebari in minte: Ce imi doresc in viata mea? Cum pot sa obtin lucrul respectiv?

Daca macar o mica parte dintre ei, ar avea un raspuns la cele doua intrebari si ar continua sa imi puna cele doua intrebari zi de zi, lumea ar fi mai buna, mai fericita.

Nu sustin ca e usor sa obtii ceea ce iti doresti. Dar sunt cativa pasi care indata realizati, te duc pe drumul cel bun, drum tau asa cum il vezi tu si nimeni altul.

Incepand fiecare zi, stiind ce vrei, incetul cu incetul o sa ajungi sa afli si cum sa obtii lucrurile respective. Cu ele vor veni si serenitatea, rabdarea si atentia la oamenii din jurul tau, pentru ca atunci cand iti e bine, vrei sa le fie bine persoanelor din jurul tau.

Eu vreau ca Romania sa aiba mai multi oameni minunati.

Tu ce iti doresti in viata ta?

 

 

Sursa pozei: aici.

The following two tabs change content below.
Andra este unul dintre co-fondatorii aboutro.com si un calator avid. Cand nu coace cate o idee noua, pregateste ateliere de olarit in China, studiaza cate o calatorie noua si lucreaza la agenda fericirii.

Latest posts by Andra Miloiu (see all)