Bun găsit acum, înrunning prag de weekend, la o nouă doză de plimbări.

Până se mai încălzește vremea, o să rămân tot prin București, așa că haideți să vedem pe unde ne mai învârtim weekendul ăsta.

Sâmbata îmi face cu ochiul cu spectacolul de la Opera Națională București, Aida, care va începe la ora 19.00.

Nu numai că îmi place deosebit de mult opera, însă această poveste are loc în Egiptul Antic, tărâm care mi-a purtat visele încă de mică.

Știu, m-ați putea acuza de neseriozitate, că mă complac unei călătorii imaginare. Poate că ați observat tendința mea de a mă aventura în călătorii neconvenționale, așa că, o excursie în Egiptul Antic, pe aripile muzicii nu mă deranjează chiar deloc.

Duminică am de gând să vizitez expoziția de fotografie “Cu susu-n jos”, care va fi descisă între orele 10.00 si 19.00, la Galeria Căminul Artei, București.

Cu toate că nu se poate vorbi de călător fără o oarecare pasiune pentru fotografie, această expoziție ne va arăta o cu totul altă perspectivă asupra acestei forme de artă care poate fi manipulată, astfel încât sa dea viață celor mai incredibile năluciri ale imaginației noastre.

Nu vi s-ar părea interesantă o călătorie către imaginația altcuiva? Sau, dacă nu vă încumetați să va implicați atât de mult, măcar un dialog cu o imaginație care să nu fie a voastră. Mie mi se pare fascinantă ideea, așa că abia astept să mă aventurez pe un tărâm atât de îndepartat și până la urmă, atât de schimbător și înțesat de surprize.

Dacă aveți alte idei sau sugestii, împărtașiți-le cu noi!

The following two tabs change content below.

Ana Maria Liliana Filip

Latest posts by Ana Maria Liliana Filip (see all)